BÖCEK TARAMA - BÖCEK ARAMA



BÖCEK TARAMA - BÖCEK ARAMA
BÖCEK TARAMA - BÖCEK ARAMA

Böcek tarama, gizli kamera ve dinleme cihazlarıyla yapılan takiplerin, etkisiz bırakılması ve cihazların işlevini yitirmesi için uygulanan çalışmalardır. Bu çalışmalarda, teknolojinin getirdiği avantajlar kullanılmaktadır. Son model tespit modülleri kullanılmakta ve duruma ilişkin her türlü tedbir alınmaktadır. Aynı durumun bir kez daha tekrarlanmaması için, uzmanlar tarafından gerek duyulan her türlü tedbir alınmakta ve müşterilere tavsiyeler verilmektedir. Böcek arama son yılların tercihleri arasındadır. Büyük iş adamlarından, normal vatandaşlara kadar herkes, bir şekilde bu cihazlardan zarar görmektedir. Cihazların, maliyeti düşük fiyatlara kolaylıkla vatandaşlara ulaştırılıyor olması, bu cihazlarla yaşanılan problemlerin temel kaynağı olarak gösterilmektedir. Duruma ilişkin doğru yöntemler kullanılmaktadır. Profesyonel yöntemler ile, kesin çözümler elde edilmektedir.

Dinleme Cihazları Ne Gibi Zararlar Verebilir?

Dinleme cihazları, takip edilen kişiler için birçok problem ve sıkıntı oluşturabilmektedir. Böcek arama yapılan alanda, ilk önce dinleme cihazları tespit edilmektedir. Dinleme cihazlarının kolay bulunabilir olması, bu hususta yapılan tespit çalışmalarını daha kolay bir hale getirmektedir. Dinleme cihazı için kullanılan modüller, dinleme cihazlarının yaydığı frekansları çok kolay tespit etmekte ve tepki vermektedir. Dinleme cihazlarından oluşan zararları sıfıra indirmek için; böcek tarama yöntemleriyle, şüphelenilen mekanda uzun bir arama yapılması gereklidir. Özel dedektiflik bürolarının bu konuda tercih edilmesi ile, mekanın temiz olduğuna dair rapor elde edilmektedir. Özel dedektiflik büroları, müşteriler için %100 çözüm garantisi vermektedir ve sonuç odaklı tespit çalışmaları yapmaktadır. Kesin çözümler için, dedektiflik büroları tercih edilebilir.

Gizli Kameralar Ne Kadar Süre Çalışmaktadır?

Gizli kameralar, kablosuz ve bataryalı olmak üzere 2 çeşide ayrılmaktadır. Böcek tarama ile hem kablolu, hem bataryalı gizli kameralar tespit edilmektedir. Kablosuz çalışan gizli kameralar, ortalama 12 saat çekim yapabilme özelliğine sahiptir. 12 saat sonrasında ise, tekrar bataryasının şarj edilmesi ve çalışabilir hale getirilmesi gerekmektedir. Yani bu durum, sürekli tekrar etmelidir. Böcek arama genellikle, güç kaynağına bağlı takip cihazları için talep görmektedir. Gizli kamera ve dinleme cihazlarını, elektrik akımına bağlamak kolay değil ve uzun sürmektedir. Tadilat sırasında yapılabilecek olan bu durum, kişi tarafından fark edilene kadar devam edecektir. Bu tarz çalışan cihazlar, yıllar boyunca faaliyet gösterebilmektedir. Bunun için birkaç tedbir alınmalıdır.

Güç Kaynağına Bağlı Takip Cihazları Nelerdir?

Güç kaynağına bağlı takip cihazları, gücünü elektrik akımından aldığı için, uzun zaman zarfı boyunca çalışmaktadır. Güç kaynağına bağlı takip cihazları için; böcek arama gereklidir. Güç kaynağına bağlı çalışan cihazlar, 1 yıla aşkın bir süre zarfında faaliyet gösterebilmektedir. Bu durum müşteriler için sıkıntılı ve problemli bir süre zarfı olabilir. Bunun için dikkatli olunması gerekmektedir. Böcek tarama tercihi yapan kişiler, durumun telafisinin yapılmasını sağlamaktadır. Bu tarz takip cihazlarına kolaylıkla ulaşılabildiği için, hayatın her kesitinde karşımızda görmek mümkündür. Kıskanan eşler, şüpheci patronlar veya zarar vermek isteyen kişiler, bu tarz takip cihazları kullanabilmektedir. Kişiler kendi başlarına alacakları birkaç tedbir ile, bu tarz durumların daha yaşanmadan önüne geçebilmektedir.

Geçmişten Günümüze Sherlock