BOŞANMA DAVALARI - EŞ TAKİBİ



BOŞANMA DAVALARI - EŞ TAKİBİ
BOŞANMA DAVALARI - EŞ TAKİBİ

Boşanma davaları, kanuna göre boşanma sebepleri bulunmaktadır. Eşlerden herhangi birisinin kasıtlı veya kasıtsız şekilde belirtilen kuralların dışına çıkmasıyla, diğer tarafın hukuki hakları doğmaktadır. Kanuna göre boşanma sebepleri: canın tehlikeye atılması, şiddetli muameleler, yüz kızartıcı suçların işlenmesi, ayrılma, psikolojik rahatsızlıklar, evlilik birliğinin dağıtılması, eşlerin birbirlerinden ayrı yaşaması ve anlaşmalı boşanma olmaktadır. Yukarıdaki sebeplerden kaynaklanan sebepler, mağdur bırakılan kişilerin boşanma davaları açabilmesi için geçerli sebeplerdir. Eşlerin arasında sıklaşan kavga ve gürültüler, boşanmanın diğer sebepleri arasında yer almaktadır. Avukat ve özel dedektif desteğiyle, mağduriyet yaşanılan bu tarz durumlarda; hem rahatlamak, hemde hakların aranması için çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Avukat ve özel dedektif büroları, mahkemeler için delil toplama yetkilerine sahiptirler.

En Hızlı Şekilde Nasıl Boşanılır?

Eş takibi, boşanma süreçlerinde, birçok vatandaş için en etkili yol olmaktadır. Özellikle; eşin aldattığı ve zina ettiği ya da yüz kızartıcı bir suç işlediği düşünülüyorsa, bu noktada özel dedektifler devreye girmektedir. Yapılan olumsuz davranışların belirlenmesinden sonra, suçların nasıl daha hızlı ortaya çıkarılacağına dair, profesyonel ekipler tarafından plan hazırlanmaktadır. Somut deliller şeklinde hazırlanan raporlar sayesinde; en hızlı şekilde boşanma gerçekleştirilmektedir. Eş takibi sonuçlarından çıkan şüpheli bilgilerin, mahkemelerle paylaşılması sayesinde, en hızlı şekilde boşanma yaşanacağı gibi, en iyi boşanma sonucu elde edilmektedir. Periyodik olarak belirlenen planlarla, araştırılan kişinin iş ve kişisel hayatında yaptıkları takip altına alınmaktadır. Kişilerin her türlü gerçekleştirdiği uygunsuz davranış neticesinde, mahkemelerde doğru sonuçlar elde edilmektedir.

Fiziki Takip Süreci Nasıl İşler?

Eş takibi için öncelikle; araştırılacak kişinin temel bilgilerinin olması gerekmektedir. Müşteri ve çalışmaya dahil olan kişiler tarafından, toplanılması istenilen bu bilgiler belirlendikten sonra, kişinin takip edilmesi sağlanmaktadır. Kişinin kötü alışkanlıkları, temel davranışları, arkadaş ortamı, çalıştığı işyeri ve birtakım bilgiler istenmektedir ve kişinin aktif kullandığı araç ya da ulaşım şekli öğrenilmektedir. Boşanma davaları ve hukuka yönelik aykırı bir faaliyet tespit edildiğinde, olayın ölümsüzleştirilmesi için fotoğraf ve video kaydı alınmaktadır. Somut delil niteliği taşıyan belge ve bilgilerin toplanması ile, müşterilerin kısa zaman aralığı içerisinde, katıldıkları davaların görülmesi sağlanmaktadır. Davaların olabildiğince çabuk bir zaman içerisinde sonlandırılması; hem psikolojik, hemde maddi anlamda oluşabilecek zarar ve mağduriyetlerin, en az seviyede olmasını sağlamaktadır.

Eş Takibi Nasıl Başlatılır?

Boşanma davaları, üzerinde doğru strateji ve planlamanın yapılması gereken bir süreçtir. Bu süreçerlerde, delil toplama ve özel dedektiflik etkisi önemli ölçüdedir. Sürecin kısa bir zaman aralığında tamamlanması gerekiyorsa, önceden birkaç tedbirin alınması faydalı olacaktır. Herhangi bir kişinin açık yerlerde takip edilmesi, meşakkat ve tecrübe gerektiren bir süreç olmaktadır. Planlamaların eksiksiz yapılması, konuya uygun personellerin seçilmesi vb. gibi birçok etken bulunmaktadır. Eş takibi başlatılması için; özel dedektiflik yetki ve izni bulunan firmalarla anlaşılmaktadır. Vergi levhası, faaliyet belgesi, ofisi ve resmi yeterlilikleri tam olan firmalardan hizmet talep edilmelidir. İnternet üzerinden ilk tespit edilen firmalardan, hizmet talep edilmemelidir. Bunun için firmalarla yüz yüze görüşme sağlanmalı ve sonra karar verilmelidir.

Geçmişten Günümüze Sherlock