Böcek Arama - Böcek Tarama



Böcek Arama - Böcek Tarama
Böcek Arama - Böcek Tarama

Gizli kamera, dinleme cihazı ve araç takip cihazı ancak böcek arama ile etkisiz hale getirilmektedir. Takip sistemleri olarak adlandırılan bu cihazlar, birçok kişi için büyük problemler oluşturabilmektedir. Kişi takibi için kullanılan bu tarz cihazların, takip edilen kişilerin hayatlarında olumsuz etkileri bulunmaktadır. Bu olumsuz etkilerin ortadan kaldırılması ve tekrar karşılaşılmaması için, uzman kadro tarafından tespit çalışmaları başlatılması gerekmektedir. Doğru hareket edilerek yapılan faaliyetlerin, doğru kişiler tarafından yönetilmesi gereklidir. Böcek tarama için özel dedektiflik büroları, böcek tespiti firmaları ve özel şirketler hizmet vermektedirler. Bu konuda en başarılı sonuçların alındığı firmalar ise, özel dedektiflik firmaları olmaktadır. Özel dedektiflik büroları ile tespit konusunda anlaşıldığı zaman hem gizlilik, hem çözüm garantisi verilmektedir.

Dinleme Aparatları Nelerdir?
Dinleme aparatları taşınan, şarjlı ve elektrikli olarak adlandırılmaktadır. 3 aparatında tespiti için böcek tarama gereklidir. Taşınan dinleme cihazları; mont, kol saati veya herhangi bir günlük eşya şeklinde olmaktadır. Şarjlı cihazlar ile elektrikli cihazlar, genellikle aynı görünüme sahip olmaktadır. Bunlar hediyelik ve ev eşyası şeklinde üretilebildiği gibi kullanım alanına göre farklılık gösteren çeşitlerde de üretilmektedir. Genellikle aldatıldığını düşünen eşler ve çocukları hakkında endişe duyan kişilerin tercihi olmaktadır. Lakin bunların uygunsuz şekilde kullanımları da bulunmaktadır. Uygunsuz ve yasadışı kullanılan cihazlar için böcek arama yapılması lazımdır. Profesyonel ekipmanlar ve teçhizatlar kullanılarak çalışmalar yapılmalıdır. Gizli kamera ve dinleme cihazları için farklı modüller kullanılmaktadır. Farklı formlarda çalışan bu cihazların tespiti, farklı modüllerle gerçekleştirilmektedir. Gizli kameralar, termal arama cihazları ile ortaya çıkarılmaktadır. Dinleme cihazları, dedektörler tarafından tespit edilmektedir. Cihazların etrafa çıkardığı frekanslarından, cihazların nerede olduğu tespit edilmektedir.

Gizli Kameralar Nasıl Çalışmaktadır?
Günümüzün en büyük sorunlarından bir tanesi de gizli kameralar olmaktadır. Gizli kamera ve dinleme cihazları oldukça ufak ve insanların kolaylıkla fark edemeyeceği boyutlardadır. Bunlar ancak böcek arama sayesinde tespit edilmektedir. Başka türlü tespit edilmesi kesinlikle mümkün değildir. Dinleme cihazları, sim kartlarıyla çalışmaktadır. Cihazların içine yerleştirilen sim kartları sayesinde, dinleme cihazları aktif hale gelmektedir. Ortamda en ufak ses tespit edildiği zaman, tanımlı olduğu cihazlara aktarımını gerçekleştirmekte ve bu sayede kayıt altına alınmaktadır. Gizli kameraların haricen harici belleğe kayıt özelliği de bulunmaktadır.

Geçmişten Günümüze Sherlock