Böcek Tarama - Böcek Arama



Böcek Tarama - Böcek Arama
Böcek Tarama - Böcek Arama

Son zamanlarda, araçlar için kullanılan takip cihazlarının satışında büyüme yaşanmıştır. Birçok kişi, takip etmek istediği kişi için gizli kamera, dinleme cihazı ve araç takip cihazı kullanmaktadırlar. Bu kullanım uygunsuz ve usulsüz olmaktadır. Usulsüz kullanımın önüne geçmek için böcek arama yapılmaktadır. Uzman kadro tarafından çalışmalar yapılmakta ve kesin sonuç elde etmeye yönelik faaliyetler başlatılmaktadır. Sonuca odaklı profesyonel işlemler ile, müşterilerin mevcut sıkıntıları tamamen giderilmektedir veya çok sayıda önlem ve tedbir alınmaktadır. Bu aşamalarda neler yapıldığı ve neler yapılabileceği hakkında müşterilere danışmanlık verilmektedir. Takip cihazlarından nasıl korunulacağı ve cihazların nasıl tespit edileceği bilgi gerektirmektedir. Uzman kadrolar tarafından, müşterilerin bu sorunlarını çözmeye yönelik işlem ve faaliyetler gerçekleştirilmektedir. Müşteriler tarafından istenilen mekanlarda böcek tarama uygulanmakta ve çalışmalardan sonuç alınmaktadır. Çalışmaların her anlamda kaliteli ve başarılı sonuçlara ulaşması için, bu süre zarfında profesyonel modüller kullanılmaktadır. Takip cihazları sadece modüller ile değil, manuel aramalarla da ortaya çıkarılmaktadır. Cihazların çalışma şartları ve standartlarına göre taramalar yapılmaktadır. Son teknoloji ile üretilen cihazlar, ancak son teknoloji tespit modülleri ile belirlenmektedir. Cihazların nerede gizlendiğini tespit edebilmek için, öncelikle doğru teknikler kullanılmaktadır.

Periyodik çalışmalar ile böcek tespiti yapılmaktadır. Belirli aralıklarla cihazlar için çalışma yapılmakta ve böcek tarama gerçekleştirilmektedir. Bu konu hakkında profesyonel sonuçlar elde edilmesi ve kesin sonuçlara ulaşılması için, detaylı bir şekilde planlama yapılmalıdır. Planların içeriğinde her türlü tehlike ve tehdit öngörülmeli ve bunlara karşı güvenlik önlemleri alınmalıdır. Çalışmalarla alakalı hata yaşanmaması için, çalışma süresince 3 tane personel görev yapmaktadır. 2 personel böcek tespiti, 1 personelde kontrol için görevlendirilir. Kesinlikle hiçbir hataya geçit verilmeyeceğinin sözü; hazırlanılan sözleşmelerde belirtilmektedir. Böcek arama ile alakalı faaliyetlere başlatılmadan sözleşme ve teminatlar hazırlanmaktadır. Çalışmaların %100 sonuç ile biteceğinin garantisi verilmektedir. Bu güvencenin müşterilere tam olarak verilmesi ve müşterilerin haklarını bilmesi ve tanıması sağlanmaktadır. Her zaman müşteri odaklı çözüm yolları ile, konu hakkında başarı elde edilmektedir. Yapılan tüm başarılı faaliyetlerin ardından, kapsamlı bir şekilde çalışmalara son verilmekte ve müşterilere rapor sunulmaktadır.

Böcek arama ile alakalı faaliyet gösterilen alanlarda, önce keşif yapılmaya başlanmaktadır. Profesyonel modüller ile bu keşifler gerçekleştirilmekte ve tamamlanmaktadır. Konuyla alakalı hiçbir ihmalin ve başarısızlığın yaşanmaması için tedbirler alınmaktadır. Yapılan başarılı faaliyetlerden sonra, sorunun %100 bir şekilde ortadan kaldırılması ve bir kez daha tekrar etmemesi sağlanmaktadır. Tüm bu işlemler başarı ve güven içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Geçmişten Günümüze Sherlock