Böcek Arama - Böcek Tarama



Böcek Arama - Böcek Tarama
Böcek Arama - Böcek Tarama

Özel dedektiflik büroları, müşterilerinin her türlü durumda güvenliğini ve önlemini sağlayabilmelerine yardımcı olmaktadır. Son yıllarda; dinleme cihazı ve gizli kamera ile yaşanılan mağduriyetlerde artış gözlemlendiği için, özel dedektiflik büroları tarafından böcek arama adlı çalışmalar yapılmaya başlanmıştır. Bu çalışmalarda kesin sonuçlar elde edilmekte ve olası tüm tehlikeler ortadan kaldırılmaktadır. Yapılan kapsamlı ve detaylı incelemelerden sonra, sorunun nereden kaynaklandığı ve kimlerin buna sebebiyet verdiği araştırılmaktadır. Araştırma çalışmaları da kesin sonuçlar vermektedir. Bu işlemlere ilişkin müşterilere sözleşmeler yapılmaktadır. Sözleşmeler eşliğinde %100 çözüm elde edileceğinin garantisi ve teminatı onaylanmaktadır. Müşterilerin sorunsuz bir şekilde, takip cihazları ile alakalı yaşadıkları sıkıntılara son verilmektedir. Böcek tarama için öncelikle randevu talep edilmesi ve tespit çalışmasının yapılması için gün belirlenmesi gerekmektedir. Bu konuda güvenilir firmalar tercih edilmelidir. Vergi levhası ve faaliyet belgesi bulunan kurum ve kuruluşlardan hizmet talep edilmesi gerekmektedir. Bu konuda güvenilir olmayan firmalardan hizmet talep edilmesi ve anlaşılması sakıncalı olmaktadır. Güvenilir bulunmayan ve yerleşik ofisi olmayan firmalardan uzak durulması gerekmektedir. Konuyla alakalı işlem talep edilmeden önce, firmaların güvenirliği araştırılmalıdır.

Böcek tespiti çalışmalarında kullanılan modül ve cihazların, çalışmaların kalitesi ve başarısı açısından büyük önemi bulunmaktadır. Böcek tarama tamamı ile kullanılan cihazın yeterliliğine göre belirlenmektedir. Bu çalışmalarda kullanılan cihazların son teknoloji ve güncel olması gerekmektedir. Güncel cihazlar eksiksiz bir şekilde kullanılmalı ve konuyla alakalı başarılar elde edilmelidir. İşlemlere ilişkin hata yapılmaması ve başarı elde edilmesi için uyulması gereken kurallar bulunmaktadır. Yapılacak çalışmaların doğru planlanması ve konuyla alakalı doğru tekniklerin kullanılması gerekmektedir. Olabilecek tüm tehlike ve tehditlere karşı önlem alınmalıdır. Böcek arama mekan ve zamana göre değişkenlik gösteren bir çalışmadır. Bu çalışmalarda hangi mekanda arama yapıldığının önemi büyüktür. Ev ve işyerlerinde yapılan aramalar, araçlar için yapılan aramalardan farklılık göstermektedir. Araçlar için yapılan çalışmalar, genellikle manuel teknikler kullanılarak devam etmektedir. Manuel tekniklerin kullanılması sayesinde, araçların motor kısımlarına bağlanılan takip cihazları tespit edilebilmektedir. Aracın direkt olarak içerisine yerleştirilen takip cihazları, ortalama 1 veya 2 gün içinde çalışamaz hale gelecektir ve enerjisi bitecektir.

Böcek arama ve gizli kamera tespiti işlemleri profesyonellik gerektirmektedir. Gizli kameraların veya dinleme cihazlarının nerelerde gizlendiğini tespit etmek için yapılan bu araştırmalarda, şüpheli tüm cihazlar tespit edilmektedir. Bu durum günümüzde farklı boyutlara taşınmıştır. Cep telefonu takibi için kullanılan sanal takip yazılımları, günümüzde takip cihazlarının yerini almaya başlamıştır. Ve bunlara karşı da tedbirler alınması gerekmektedir.

Geçmişten Günümüze Sherlock